Bordkort til bryllup - Find det rette personlige kort

Leder du efter personlige bordkort til bryllup, som kan gøre din dag ekstra speciel, så kan vi hjælpe dig. Vores udvalg af elegante og kreative bordkort giver dig mulighed for at finde flere forskellige bud på kort, så du muligvis finder præcis det design, du er på udkig efter til en god pris.

Fokus på temaet

Bryllupper udtænkes ofte med et særligt tema, en yndlingsfarve eller et specifikt design, som skal danne rammen om hele festen. Med de rette bordkort til bryllup, der afspejler din personlige stil, kan du nemt sikre dig et sammenhængende tema fra A til Z. 

Det er en god mulighed og løsning for at løfte dit bryllup og skabe et mere personligt præg på din fest.

Udover at løfte din fest, ved at have fokus på de små detaljer, sikrer du med bordkort også en struktur i festen, så folk ved præcis, hvor de skal placere sig. Det kan også være en idé, at have en bordplan klar, som viser hvor gæsterne skal sætte sig.

Spar tid og få dem leveret lige til døren

Planlægningen af et bryllup kan være en omfattende opgave, der kræver et godt overblik, så intet glemmes. Det kan derfor være en fordel at lade andre stå for blandt andet dine bryllup bordkort, så du sparer både tid og ressourcer.

Samtidig sikrer du dig, at alle dine personlige bordkort til brylluppet bliver ens i både farve, design og format. Ønsker du at overlade opgaven til os, så se vores udvalg, og find de bordkort du bedst kan lide, eller som passer bedst til dit specifikke tema. 

Vores brede udvalg

Hos os finder du alverdens smykke og unikke bordkort, der passer til alt fra fødselsdage, til events og til bryllupper. Vores udvalg inkluderer flere forskellige farver, designs og smukke stilarter, som du kan udforske.

Udforsk vores andre kreative produkter

Udover et bredt udvalg af bordkort til bryllup finder du også mange andre unikke og kreative produkter, som du kan bruge til enhver festlig lejlighed – også dit bryllup. Vi tilbyder blandt andet et varieret udvalg af smykker i både guld og sølv samt flere unikke værker. 

Så tag et kig ind i vores unikke udvalg, og skab en ekstra særlig fest med masser af kreativitet.

Ønsker du at finde andre kort eller produkter, så tilbyder vi både konfirmationskort og kunstkort. Du er også velkommen til at dykke ned i de smukke malerier eller vores garnunivers, hvor du finder de lækreste kvalitets garnnøgler i flotte farver og mønstre.

FAQ

Er bordkortene hjemmelavet?

Alle bordkort hos Craftdesign er håndlavet med kvalitets karton og pynt. Det er unikke kort, som kan laves til alle former for selskab.

Hvilke mål er der på bordkortene til bryllup?

Selve kortet måler 4,5 x 9 cm og passer derfor perfekt til et bryllupsbord.

Hvor lang er leveringstiden på bordkort til bryllup?

Når du bestiller hos Craft Design er leveringstiden på mellem 2-5 hverdage. Det afhænger af din ordre, og antallet af varer på lageret. Ved bestilling af flere eller mange bordkort, kan leveringstiden blive op til 2-3 uger. Tag her gerne kontakt direkte med Craftdesign på cd@craft-design.dk.

Skal jeg betale fragt?

Det koster almindelig fragt på ordrer under 799 DKK. Der er fri fragt på ordrer over 799 DKK.