Galleri R

Pris
Sorter efter
Kategorier
[br_filter_single filter_id=1058]
[br_filter_single filter_id=2171]
[br_filter_single filter_id=1059]

Galleri R

Randi Jespersen er en dygtig multi kunstner og arbejder med flere forskellige materialer. Hun laver smukke malerier og fantastiske læderprodukter. Hvert produkt er håndlavet af Randi selv. Vi er hos Craftdesign meget glade for at kunne præsentere Randi Jespersens unikke værker og produkter.

”Nærkontakt” med motiverne:
Randi Schmidt Jespersen er en alsidig kunstner, som ikke lader sig begrænse til et bestemt udtryk. Hvilket bringer hende vidt omkring i forskellige stilarter. I hendes motivverden finder man blandt andet portrætter, dyr og naturen. Lige så meget som hun kan forsvinde ind i et ansigt og den historie hun finder der, ligeså meget holder hun af naturen uden menneskeskabte forstyrrelser.
Hun elsker naturen og fortolker velkendte områder ved den jyske vestkyst, som inspirerer og betager hende. De store vidder skildres derude, hvor hun selv oplever friheden og roen.
Randis motiver knytter sig til et oplevet landskab, men er derefter sat fri i hendes fortolkning. Hun formår at finde værdien i stedet og med livlige strøg skaber hun dynamiske landskaber. Hun gengiver naturoplevelser, der har brændt sig fast i hendes bevidsthed og hun udforsker, forenkler og deler disse øjeblikke med os. Naturen omkring havet, stranden, klitterne og himlen gøres nærværende på en smuk måde. Vi ledes gennem klare farver, lysindfald og former og der er en god balance og bevægelse i motiverne.
Hendes billeder er stemningsfyldte og man får fornemmelsen af hendes ”nærkontakt” med de sete ude i naturen. Hendes billeder er harmonisk opbygget, hvor farvernes nuancer viser variationen i landskabet.
Man fornemmer, at naturen er det sted hvor Randi Schmidt Jespersen finder sin energi og lysten til at udtrykke sig og fordybe sig endnu mere i arbejdet med at få den rette stemning frem i maleriet.

Af Kirsten-Marie Hedeland, Kunstskribent og TV-vært på ”Kunst for Tiden” på Kulturkanalen.