Bordkort barnedåb - Den første store fejring af livet

Er du på jagt efter de helt rette bordkort til barnedåb, for enten dit eget barn eller til en nær relation? Så kan vi hjælpe dig. Hos os finder du nemlig flere forskellige søde, dyre designs i fede farver, som vil passe perfekt til den store dag.

Bordkort til barnedåb hos craft-design.dk

Hos Craftdesign værdsætter vi håndværk og god kvalitet højt, og derfor er alle vores kort håndlavet i farvet karton, så du kan være helt sikker på at modtage fine og kreative kort med mange detaljer.

Vores udvalg består blandt andet af kort skåret som små bamser med butterflies eller elefanter med mønstrede tørklæder. Her kan du selv vælge, hvorvidt du ønsker butterflies eller sløjfer i håret, så du kan opnå dit ønskede look på bordkortene.

Begivenhedsrig dag der gør indtryk

Livets første store fejring er en begivenhedsrig og vigtig milepæl for både forældre og gæster. Bordkort er derfor en god løsning til at sikre, at ens gæster føler sig velkommen til selskabet, og at deres deltagelse er betydningsfuldt for barnets liv.

Samtidig er bordkort til barnedåb med til at skabe de første minder fra barnets liv, som alle vil kunne se tilbage på med et smil. Du kan nemt samle alle bordkortene og gemme dem til fremtidens fester eller blot, som et mindeværdigt øjeblik.

Find bordkort til alle anledninger

Vi tilbyder et bredt udvalg af bordkort til alle slags festlige begivenheder, om det er barnedåb, fødselsdag eller blot en middag. Vi benytter både forskellige stilarter, farver og pynt på vores kort, så du selv kan vælge, hvilket udtryk du ønsker.

Vores håndlavede bordkort til barnedåb er med til at sætte et kreativt og innovativt aftryk på lige netop din fest, som ingen glemmer. Vi ønsker at skabe de bedste rammer for din fest, og derfor tilbyder vi skarpe priser på vores bordkort, så alle kan være med.

Vores udvalg af andre spændende produkter

Hos os finder du ligeledes andre særlige produkter, som kan være med til at skabe den helt rette stemning og omgivelser for din begivenhed. Pynt er ofte med til at løfte et rum og gøre festligheden mere levende for både gæster og værter. 

Har du derfor brug for at skabe lidt ekstra stemning, er du velkommen til at tjekke vores unikke og kreative udvalg af produkter ud indenfor flere typer af bordkort, kunstkort og meget andet, og få inspiration til dit næste arrangement.

Hvis du er interesseret i andre kreative værker eller hjemmelavede kort, så udforsk vores smukke unika tegninger eller vores detaljerede bryllupskort ud. 

FAQ

Hvilke farver kan man vælge bordkortene i?

Vi tilbyder to forskellige farver af vores håndlavede bordkort til barnedåb. Vi benytter en kombination af lyseblå og mørkeblå eller en kombination af lyserød og en dybere lyserød til at skabe et fint look på vores bordkort.

Hvad koster jeres håndlavede bordkort?

Vores bordkort til barnedåb har en stykpris på 15 kr. pr. kort. 

Hvor mange kort kan jeg bestille?

Hos Craftdesign kan du bestille store mængder af kort, hvor selvfølgelig lageret er begrænsningen for, antallet af bestillinger. er der ingen grænser for, hvor mange kort du kan bestille. Dog kan der forekomme længere leveringstid, såfremt antallet af kort er meget højt. Kontakt evt. Craftdesign på cd@craft-design.dk ved store bestillinger.

Hvad er bordkortene lavet af?

Alle vores bordkort er fremstillet af farvet karton, der let kan stå. Det giver kortene mere holdbarhed til dit arrangement.